Podeli
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačicu Mariju Šerifović optužili su na Tviteru da opravdava seksualno uznemiravanje jer su pojedini korisnici ove društvene mreže pogrešno protumačili njen tvit, te je odlučila da neke od njih i blokira, a onda objasni na šta je zapravo mislila.

“I nećkanje je neka vrsta hoćkanja, samo da znate”, napisala je Šerifović na Tviteru, a njena objava izazvala je burne reakcije.

Nakon što su je brojni korisnici Tvitera verbalno napali zbog ove objave, Marija se pravdala da joj silovanje nije bilo ni na kraj pameti, kao što mnogi tumače, te je i objasnila šta je bio povod ovih reči.

“Sada ćeš da popiješ report, jer ovim opravdavaš silovanje”, “Izbriši tvit”, “Ovo nisam očekivao od tebe, sramotno”, samo su neki od napada na Mariju.

“O, moj Bože, kakva silovanja? Bukvalno mi nijedne sekunde to nije ni palo na pamet”, napisala je isprva Marija, pa je potom dodala:

“Je*alo majku, ovde ljudi citaju misli, osuđuju, postavljaju dijagnoze, vređaju, na slepo… Koji vam je ku*ac više?!?! Gledam u je*ene kolače i nećkam se jer se plašim Ane Petrović (nutricionistkinje, prim. aut.)!!! Terajte se, bre, dođavola… Ozbiljan ste kancer”, napisala je vidno iznervirana Marija uz nekoliko psovki, a potom i objavila fotografiju kolača.

“Evo, hoćkam se ipak. Mrš”, dodala je Marija opis uz fotografiju,

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar