Foto: Zoran Lončarević

Sulude antivakserske teorije zavere nisu zaobišle ni glumicu Marijanu Mićić koja je sinoć objavila da se vakcinisala protiv koronavirusa u 7. mesecu trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ

Ispod objave u kojoj je pokušala da ohrabri trudnice i porodilje da se vakcinisu, Marijana se suočila sa nizom negativnim komentara i tvrdnji da je plaćena da promoviše vakcinu protiv koronavirusa.

„Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu“, glasio je jedan od takvih komentara.

Glumica je uzvratila sa kratkim i jasnim – „Sram vas bilo!“

Bilo je i pozitivnih komentara od ljudi koji su je ohrabrili i naveli da je donela ispravnu odluku u čuvanju sebe i drugih.

Foto: Printscreen / Instagram

U svojoj inicijalnoj objavi, Marijana je napisala da „u moru ludila mogu da budem kap podrške“.

„Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila“, napisala je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana)

BONUS VIDEO: Poziv na booster: raste li vakcinacija trećom dozom?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar