Marijana Mićić Foto: Zoran Lončarević

Glumica Marijana Mićić čeka dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, a o tome još ne želi da priča javno jer je još u ranoj trudnoći.

Pročitajte još:

Pre nekoliko nedelja Marijana Mićić zaintrigirala je svoje pratioce kada je pozirala sa prstenom na ruci za koji su mnogi posumnjali da je verenički, a sada je izvor blizak glumici otkrio i da čeka prvo dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem.

Njih dvoje su u vezi već osam godina, te su ih lepe vesti mnogo obradovale.

„Marijana je vest o trudnoći poverila samo najbližim prijateljima, ali još nije spremna da informaciju podeli i sa javnosti. Prinova dolazi u odličnom trenutku, budući da su baš pre nepune tri sedmice, kada je fotografija s prstenom i nastala, proslavili osam godina veze“, otkrio je izvor za magazin “Stori”.

„Ona želi da svi poštuju njenu privatnost, jer je na početku trudnoće i ne želi o tome trenutno da priča za medije. Oseća se dobro, sve je podredila drugom stanju te pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu“, objašnjava izvor za „Blic“.

Bonus video: Katarina Radivojević: Zona Zamfirova je čedna, Cona u „Nečistoj krvi“ je grešna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)