Foto: Zoran Lončarević

Mnoge poznate ličnosti apeluju da se poštuje vanredno stanje koje je na snazi kako se ne bi širila epidemija koronavirusa, a među njima je glumica i voditeljka Marijana Mićić.

Naime, ona je kao i većina drugih, koji su danas na ulicama, u prodavnicama, mestima gde ne bi trebalo da budu, susretala penzionere, najrizičniju grupu, kako u vreme državne zabrane cirkulišu sasvim uobičajeno unaokolo, putem društvene mreže pozvala sve da se ponašaju savesno, ne samo zbog sebe, već i zbog drugih.

Foto: Ptintscreen/Instagram/micicmarijana

„Tako nekako gledam malopre dok šetam Đuru i vidim regularnu redinu penzionera dok stoje u pošti. Isti pogled dok gledam bakicu koja jedva vuče jednu, samo jednu kesu iz prodavnice. A mnogo besnije izgledam kad vidim ove jake što vuku i vuku sve što su mogli da ponesu iz radnji. Imali smo bombardovanje i trčali smo po skloništima i družili se. Svi smo bili zajedno i bez obzira na situaciju imali smo ljude oko sebe. Samoizolacija!!! Ali ljudi to je način kako bismo se ponovo družili kad sve prođe“ napisala je voditeljka i dodala hešteg:

 

„Ostani kod kuće!“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.