Pevačica progovorila o prelasku muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" na televiziju "Pink".

Marija Šerifović se na snimanju emisije „Zvezde Granda“ pojavila u opuštenoj kombinaciji i sa osmehom na licu, a ekipa portala Nova.rs je pitala šta misli o tome što će se najgledanije muzičko takmičenje u regionu emitovati na televiziji „Pink“ sa početkom od 5. novembra.

PROČITAJTE JOŠ:

„Očekujem da gledanost bude kao i do sada i zapravo nisam ni sigurna da li razumem sve ovo, ali dobro sve je to šoubiznis. Meni je samo u interesu da budemo gledani“, rekla nam je Marija na samom početku razgovora, a onda nam otkrila i da je raduje to što se pojavilo par interesantnih kandidata.

Mariju smo takođe pitali i da li rad sa kandidatima utiče na njen privatni život, a onda nam je ovom prilikom rekla da je maksimalno posvećena njima kao i to da ima jako malo slobodnog vremena, ali joj rad sa svojim takmičarima ne pada teško jer, kako ona kaže „sve je to biznis“.

„Zvezde Granda su brend i svako ih želi, gotovo sam sigurna kada pogledamo brojke da ćemo znati zašto je ova kombinacija dobra“, ispričala je pevačica i dodala da i ove godine ima najveći broj kandidata u svom timu.

Šerifovićeva je drastično smršala, a već duži vremenski period na posebnom režimu ishrane, a kako kaže ovog meseca je smršala čak sedam kilograma.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović ispozivala Cecu da je ista njena kuma