Marija Šerifović zgrožena pesmom Zvezde Granda: Ko je ovo dao maloletnici

Showbiz 27. dec. 202120:03 > 20:32
Podeli:
Marija Šerifović i Zorana Marjanović
Marija Šerifović i Zorana Marjanović Foto: Ivan Dinić/Nova S/Grand/Z. K. Munja

Poslednjih dana jedna od glavnih tema na društvenim mrežama jeste pesma "Sikter" koju je Grandova zvezda Zorana Mićanović prepevala u Božićnom maniru.

Pročitajte još:

Stihovi pesme „Sikter“ promenjeni su u želji da budu u duhu praznika koji su pred nama, a ova verzija pesme postala je viralna zbog čega ni Marija Šerifović nije mogla, a da je ne prokomentariše.

Marija je oštro osudila stihove pesme, a najviše joj je zasmetalo to što istu peva maloletna osoba, odnosno Zorana.

"Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: "Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj"?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo", rekla je Marija.

Marija Šerifović
Marija Šerifović Foto: Instagram/serifovic

Inače, Zorana Mićanović je učesnica prošlogodišnje sezone muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" koja je najbolje prošla nakon finala budući da je njena pesma Skiter postala jedan od najvećih ovogodišnjih folk hitova.

„Moji vršnjaci su me stalno potcenjivali i ismevali, govorili da nikad neću uspeti, da ću uvek biti na nivou kafanske pevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, ja se isplačem, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi ‘Zorana, ti ćeš uspeti i pokazaćeš svima da možeš’. Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati ko sam i šta mogu. Samo želim da pokažem da su pogrešili i da nisu bili ispravni prema meni dosta njih koji su me omalovažavali mi se javilo, i ja njima kažem da nisam očekivala poziv, a oni će na to ‘Izvini, pogrešili smo’“, rekla je Zorana u emisiji „Grand Magazin“.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović: Duet sa Marijom Šerifović je na čekanju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar