Marija Šerifović: Moji roditelji trebalo je da se razvedu mnogo ranije

Showbiz 21. apr. 202214:25
Podeli:
Skupstina grada najava doceka Nove godine
Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica je otkrila šta misli o rastanku majke Verice i oca Rajka Šerifović

Majka pop zvezde je folk pevačica, a otac muzičar, a ona je za „Kurir“ ovako govorila o njima:

„Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju. Bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška“.

PROČITAJTE JOŠ

Marija je takođe pričala i o razvodu svojih roditelja, za koji tvrdi da je trebalo da se desi mnogo ranije, ali da na nju tada nije uticao.

Verica i Marija Šerifović Foto: Instagram/serifovic

"Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebali su to da urade još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj", zaključila je članica žirija "Zvezda Granda".

BONUS VIDEO: Marija Šerifović ispozivala Cecu da je ista njena kuma

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar