Marija: Moja Verica je bliža sa Cecom nego ja, a ni ne pratim je na Instagramu

Showbiz 20. sep. 202100:17
Podeli:

Pevačica Marija Šerifović godinama se trudi da kao član žirija svojim prisustvom, savetima i kritikama maksimalno doprinese najgledanijem muzićkom takmičenju "Zvezde Granda".

Pročitajte još:

S obzirom na to da je nedavno otkrila da je sa Sašom Popovićem sklopila dogovor da je ovo poslednja sezona na kojoj će raditi, Šerifovićeva će i dalje nastaviti da pomaže svojim kandidatima sa kojima vežba.

Ekipa naše redakcije prisustvovala je drugom snimanju emisije, pa nam je Marija po dolasku orkrila kako se Svetlana Ceca Ražnatović snašla i da li se uklopila u njihovu ekipu. Na pitanje da li bi Ceca mogla da joj postane prijateljica kao Jelena Karleuša, Marija i nije bila baš sigurna.

– Cecu poznajem 15, 20 godina. Moja mama i duže. Nezahvalno je govoriti o tome. Pre bih rekla da su njih dve bliže, nego što smo Ceca ja. U kom pravcu će ići raj odnos, ne znam, hajde da vidimo – rekla je Marija.

Ona je istakla da Cecu ne prati na Instagramu, niti planira.

– Nemam pojma, ne znam. Ne pratim je jer, kao, nemam taj bond. Pratim samo 38 ljudi i to mi je puno jer ne mogu da izlazim na kraj sa svim insta fidovima – kazala je Marija i dodala da joj je Jelena Karleuša jako nedostajala.

– Nedostajala mi je Jelena na prvom snimanju i nedostajaće. Čule smo se – rekla je pevačica.
Inače, pevačica smatra da svi članovi žirija „Zvezde Granda“ ove sezone moraju biti još strožiji kako bi sve bilo žustrije i bolje, jer od preko 200 kandidata treba izabrati one najbolje. Na to je dodala da nema potrebe da prosečni takmičari oduzimaju vreme kandidatima koji su zaista dobri.

BONUS VIDEO:

Zvezde Granda otvaranje Viki Miljković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar