Foto: EPA/HERBERT NEUBAUER

Ipak nije zadovoljna izgledom.

Bivša manekenka Kejti Prajs samo je jedna u nizu ličnosti koje su se potpuno transformisale plastičnim operacijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Starleta je priznala da je prvu operaciju imala sa samo 19 godina, što je ujedno i njena prva operacija grudi, koje je potom operisala još „oko 12 puta“. Uradila je liposukciju struka, brazilsko podizanje zadnjice, povećala je usne, jagodice, radila botoks, fejs lifting, a pričalo se da je operisala i nos.

„Žalosno je što se i dalje često osećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož“, priznala je Kejti i dodala da smatra da starosna granica za estetsku hirurgiju treba da se pomeri na 21. godinu.

„Bojim se za sve te silne devojke koje si tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice. Ja sam lično požalila što sam s 18 prvi put povećala grudi. A što se tiče moga lica, svesna sam da izgleda veštačko, zaista sam preterala sa zahvatima, ali nemam pravo da se žalim, na kraju krajeva, sama sam to sebi napravila“, rekla je poznata Britanka.,

Prema njenom priznanju, više je imala operacija grudi nego partnera.

„Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika! Ni ne znam koliko sam ih puta korigirala“, nastavila je ona.

Međutim, silne operacije nisu je učinile zadovoljnom.

„I sad kad smo bili u sobi za šminkanje, pogledala sam se u ogledalo i pomislila: ‘Tako sam ružna“, rekla je u TV šouu na britanskom kanalu „Channel 5“.

BONUS VIDEO: „Snimila bih svoj rijaliti o vantelesnoj oplodnji“: Seka Aleksić o detaljima iz privatnog života, otkrila i koju pevačicu smatra naslednicom