Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Emili Ratajkovski, jedna od najplaćenijih manekeni na svetu, u svojoj knjizi "My Body" iznela je niz tvrdnji u vezi sa snimanjem kontroverznog spota za pesmu "Blurred Lines", a gostujući u podkastu "Millennial Love" otkrila je nove detalje.

U pitanju je veliki hit iz 2013. godine na kojem su gostovali i slavni Farel Vilijams i reper T.I., a manekenka je pojavljivanjem u ovom spotu napravila proboj u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, nedavno je iznela tvrdnje da ju je tokom snimanja Robin Tik seksualno napastvovao, odnosno dodirivao bez njene dozvole. U knjizi je opisala detalje ovog događaja, a sada je pokušala da objasni zbog čega njegov čin nije prijavila nadležnima.

„Tada sam bila nepoznata manekenka. Mislim da se ne bi dogodilo apsolutno ništa da sam ga prijavila. Osim što zasigurno ne bih imala današnju karijeru, to je surova realnost odnosa moći u to vreme“, ispričala je Ratajkovski.

Dodala je kako je to za nju bio sramotan i ponižavajući trenutak koji je često potiskivala i govorila sebi da je beznačajan. Objasnila je kako se na snimanju u početku osećala prijatno, ali da su se stvari promenile zbog alkohola, a pevač je počeo da se ponaša grubo i neprihvatljivo.

BONUS VIDEO: Adrijana Lima prošetala u Veneciji novu haljinu i novog dečka

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)