Maler Maje Volk: Ostala bez penzije, pa raskinula veridbu

Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Umesto da sa svojim verenikom stane pred oltar, scenaristkinja i profesorka Maja Volk i Nikos Gusgunis, raskinli su veridbu.

PROČITAJTE JOŠ

Maja se nedavno suočila s ozbiljnim egzistencijalnim problemima, budući da je zbog administrativne greške ostala bez penzije, ali i s raskidom veridbe s dugogodišnjim partnerom, Grkom Nikosom Gusgunisom.

„Osećam se kao na nekom ispitu, kao da me Bog proverava koliko mogu i kako mogu da rešim ovaj nivo problema. S jedne strane mi je i komično, kao da sam samo obrnula jedan krug, sad sam opet na početku i tražim posao, ili treba prvi put u životu da odem na biro za nezaposlene. Još uvek izgleda treba da se dokazujem i pokazujem. Što se tiče emotivnog dela, desilo se sve u isto vreme kad mi se rodio unuk Luka, tako da sam samo iskoračila u novu realnost u kojoj sam i te kako potrebna jednom malom biću i koja me ispunjava neverovatnim osećanjima i planovima“, počela je Maja priču za magazin „Story“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

Kako je dalje navela, Nikos ne zna da je ostala bez penzije, jer joj se ne javlja na telefon i ne odgovara joj na poruke.

„Ne zna, ne odgovara mi, ne javlja se, pa ni ja više ne pišem, samo sam ga obavestila da ću doći sa sinom kad se otvore granice da uzmem svoje blendere, gitaru, laptop… Nije mi odgovorio“, rekla je Maja, koja se zatim osvrnua na razloge za raskid veridbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

„Mislim da je jedini razlog bio dejstvo korone, državnih mera, izolacije, straha, paranoje, što je sve toliko promenilo Nikosovu svest da je upao u strašnu depresiju i nezadovoljstvo“, navela je ona.

Maja i Nikos se zbog pandemije koronavirusa nisu videli godinu dana, pre nego što je on odlučio da raskine veridbu, a Volk je navela i da se njegova porodica protivila njihovoj ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

„Nikos je i ranije bio usamljen, ali sada su ga dotukli izolacija i karantin. Zbog korone, grčke vlasti su uvele takve mere da mu je zabranjeno da vidi majku, ćerke, ne sme da ide izvan svoje okoline, čak ni na plažu, samo do apoteke, prodavnice hrane i da izvede psa. Od početnog ogorčenja, sve je eskaliralo u neprestani gnev, a to se pojačalo uplitanjem njegove porodice i protivljenjem bilo kakvoj pomisli na mogući brak sa mnom“, rekla je Maja za pomenuti magazin.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar