Majli Sajrus o ulozi koja ju je vinula u zvezde: Bila je kao moj alter ego

Showbiz 27. sep. 202118:27
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pevačica i glumica Majli Sajrus gostovala je u emisiji 'Hart to Heart' i otkrila kako joj je uloga Hane Montane uticala na razvoj njene karijere.

Pročitajte još:

„Ulogu sam dobila s 12 godina, što je doba kad si najveći sunđer, upijaš apsolutno sve oko sebe“, započela je Majli.

„Koncept serije je takav, da kad ja promenim svoj izgled, stavim periku i obučem svetlucavu odeću i nakit – imam novu vrednost. Isti koncept vredeo je i za moj pravi život, deca su drugačije reagovala kad bih bila Hana, nego na pravu mene. Ona je bila kao moj alter ego, koji je bio na neki način bolji“, kaže pevačica.

Majli je objasnila da je prihvatila ulogu kao da ona je sam lik, nije je shvatala kao glumu.

„Lik u seriji se nije originalno zvao Majli, ali su scenaristi i redatelj shvatili da ima najviše smisla da bude moje ime, koliko sam ja zapravo postala taj lik. Odrastala sam uz nju, ona je bila ja, između nas nije bilo nikakve razlike“, ispričala je.

Pevačica je na 15. godišnjicu prvog prikazivanja napisala pismo Hana i oprostila se od nje i od osećaja koji ju je pratio, da bez nje ne može uspeti.

Majli je Montanu glumila od 2006. do 2011., a kad se zadnja epizoda emitovala, Majli je imala 18 godina. Hana Montana je u odmah u prvoj sezoni probila sve rekorde gledanosti, a Majli je instantno postala svetski poznata.

BONSU VIDEO: Šorti Madona

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar