Nikolina Pišek Foto:Screenshot/Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka otkrila detalje drame kroz koju prolazi.

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na Instagramu detalje drame kroz koju trenutno prolazi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, njena majka je završila u bolnici zbog virusnog encefalitisa.

„Zgrožena sam okolnostima koje su dovele do smrti novinara Vlade Matijanića. Nekompetencija i lakonski stav kombinovan sa prezrivim dociranjem onih koji bi trebalo da budu stručni i posledično proaktivni. Na stranu manjak sastava, preopterećenost zaposlenih, trijaža koja se radi pod pritiskom… Reda mora biti. Ulozi su previsoki“, započela je Nikolina.

„I moja majka mogla je da plati glavom. Pre više od tri nedelje dovedena je u hitnu u KBC Rebro u stanju potpune konfuzije i smetenosti. Lekari su se, sasvim ispravno, fokusirali na potencijalno terminalno i akutno stanje – krvarenje u mozgu. Eliminisano je. Pacijent je poslat kući. Ali stanje moje majke se pogoršava. Jedva prepoznaje mene i brata, i to je otprilike to. Primaju me u hitni prijem, objašnjavam da je imunokompromitovani bolesnik koji je u kratkom vremenu doživeo više ozbiljnih stresora – smrt supruga i zeta, medijski teror koji mene i nju posredno skrnavi po medijskoj prljavštini uprkos nepostojanju nijednog iskaza s moje strane“, dodala je voditeljka.

„Srećom, tu priča dobija novi obrat. Barem za moju majku. Majku u teškom stanju smeštaju na KBC Rebro, u rekordnom roku rade sve pretrage, pokreće se celi složeni dijagnostički aparat – bez ikakvog traženja veze ili protekcije. Sumnja se na ishemijski moždani udar, na autoimuni proces, na promene usled epileptičnog napada, na meningitis ili encefalitis – moja majka dobija logopeda koji radi s njom u bolnici. Da skratim priču, divno i profesionalno osoblje Neurologije uradilo je sve i u pravo vreme da moja majka, nakon prebolenog virusnog encefalitisa u najkraćem roku napusti bolnicu“, zaključila je Nikolina Pišek.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter