Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ksenija Pajčin, koja je tragično nastradala pre deset godina, danas bi napunila 43 godine. Na grob pokojne pevačice jutros je došla njena majka Ljubica Kostić, koja iako i dalje vidno skrhana bolom, po prvi put posle deset godina na ćerkin grob nije došla u crnini.

PROČITAJTE JOŠ

Ljubica je na Novo groblje došla u pratnji prijatelja, sa kojim je položila cveće i zapalila sveću.

Emotivna slika Ksenijine majke, koja prilazi nadgrobnoj ploči i sa tugom u očima posmatra fotografiju pokojne ćerke, ne može da vam ne natera suze na oči.

Od Ksenijine smrti prošlo je 10 godina, ali za njenu majku Ljubicu ona kao da je i dalje tu.

“Počela je da radi na sebi i dosta je učinila, ima i terapeuta. Mnogo je to sve pomoglo. Ona nije žena koja će da traži utehu u nekom emotivnom partneru, ona je našla drugi smisao života. Ima dobar krug višedecenijskih prijatelja oko sebe koji su konstantno uz nju. Ljudi su u početku izbegavali da pričaju o Kseniji, ali Ljubica i ja to volimo. Ne volimo da pričamo o tom nemilom događaju, ali Kseniju držimo u najlepšem sećanju. Ja sam zadovoljan u kakvom je Ljubica stanju poslednjih pola godine, baš se vidi napredak, počev od selidbe. Kupili smo novi stan u Zemunu. Prijala joj je euforija oko selidbe i lepo se oseća u drugom ambijentu. Sve je to uticalo na poboljšanje, pa makar i blago”, ispričao je u svojoj ispovesti Ksenijin ujak za Nova.rs, na godišnjicu njene smrti u martu ove godine.

Podsetimo, Kseniju Pajčin 16. marta 2010. godine ubio je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo. Njihova beživotna tela u stanu na Voždovcu pronašla je Ksenijina majka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.