Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica je jedna od retkih na javnoj sceni koja se ne libi da kaže šta misli.

I ovoga puta, pevačica je bila iskrena i pričala je o aktuelnim dešavanjima na estradi, a oplela je i po RTS-u i festivalu „Pesma za Evroviziju“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao neko ko podržava Acu Lukasa i upućena je u njegov rad i karijeru, Maja je zauzela njegovu stranu.

„Uvek sam bila na Lukasovoj strani. Ja sam s njim počinjala karijeru, prvi nastup u Švajcarskoj sam imala s njim i mnogo ga volim. Jedva čekam epilog suđenja, sigurna sam da ima sve dokaze o kojima priča. Ne bi pokrenuo suđenje da nema dokaze“, rekla je pevačica.

Kakvo je tvoje mišljenje o Konstrakti i njenoj pesmi „In corpore sano“?

Ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma. Ja sam mnogo nagrađivani umetnik i najmlađi istaknuti umetnik u Srbiji. To je recitacija, nije ni repovanje. Ako narod ili neko ko voli Konstraktu, misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće poslati ništa novo.

Konstrakta Foto: Printscreen/RTS

Zbog čega misliš da neće ostvariti uspeh?

Takva vrsta muzike postoji na Zapadu već dugo. Mi smo opet 50 godina iza njih. Bilo je mnogo lepih pesama koje su mogle da nas predstavljaju.

Šta misliš o tome što je samo jedan član stručnog žirija dao glas Lukasu?

Svake godine bira RTS žiri. To nije fer. Treba malo da pozovu i neke druge ljude iz javnog sveta, a koji nisu direktni saradnici RTS. Dragan Ilić je legenda, ali je on u toj istoj muzičkoj redakciji radio sa tom istom ekipom ljudi 40 godina, dok nije otišao u penziju. Kao i devojka iz žirija (Una Senić), koja je stručni saradnik RTS, drugarica Konstraktina.

Tvoj brat Marko se nedavno oženio najpoznatijom motivacionom govornicom u regionu, Anom Bučević. Da li si zadovoljna snajom?

Zadovoljna sam, ali sam obećala da neću davati izjave na tu temu.

Foto: Pritnscreen/YouTube/SAFARI DUHA

Da li ćeš ići na „koučing“ kod nje?

Neću, ja ne praktikujem takav vid rada na sebi. Postim svaki post već 22 godine i praktikujem duhovni rad na sebi i sve što preporučujem svima jeste da pročitamo knjige naših velikih svetitelja, Nikolaja Velimirovića, žitija Svetog Save. Bilo koja žitija naših pravoslavnih filozofa i svetitelja, pa ćete videti i naći odgovore na iskušenja današnjeg sveta. Nemam ništa protiv motivacionih govornika, ali takav vid rada na sebi ne upražnjavam.

BONUS VIDEO: Olivera Kovačević Svi mogu da provere da li je Pesma za Evroviziju nameštena

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.