Sara Jo i Maja Nikolic
Sara Jo i Maja Nikolić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs/E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Maja Nikolić za domaće medije je izjavila da je takmičenje za pesmu Beovizije namešteno, te da se već zna da će pobednica biti pevačica Sara Jo, koja se prijavila za učešće na predstojećem takmičenju. Sara joj je putem Tvitera odgovorila - ismevajući pevačicu.

Naime, nakon Majine izjave, Sara Jo je snimila dva video klipa koja je objavila na Tviteru. Na jednom čita Majinu izjavu i kaže – „Razotkrivena sam“, a na drugom preslušava Majin stari snimak na kojem peva (ili barem pokušava da peva) čuveni hit Vitni Hjuston – „I Will Always Love“.

„Ljudi razotkrivena sam“, napisala je Sara iznad prvog video snimka.

Potom je pustila Majin pokušaj izvedbe pomenute numere i šaljivo je imitirala.

„U to ime gratis raspevavanje“, napisala je Sara.

Korisnici Tvitera dele Sarin snimak i u šali kažu da iščekuju Majin odgovor.

*

*

U svojoj izjavi za domaće medije, Maja Nikolić je rekla da „zna da će Sara Jo biti pobednik jer je Beovizija nameštena“.

„Ja sam isto čula da će da pobedi Sara ove godine, pa iz tog razloga i nisam slala svoju pesmu. Pa znate li vi da se deset godina unazad zna ko će da pobedi?! Kad sam ranije pričala da je sve namešteno, niko mi nije verovao. Treba da skinemo bagru s Oliverom Kovačević na čelu“, rekla je Maja za Republiku.

Takmičarski festival zabavne muzike Beovizija, na kom Srbija jednom godišnje bira predstavnika za odlazak na Pesmu Evrovizije biće održan u februaru ove godine. Potencijalni učesnici slali su svoje pesme do 1. decembra ove godine. Među njima je i Sara Jo.

BONUS VIDEO: Sara Jo o novogodisnjem nastupu na trgu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.