Maja Berović zbog „Intima“ postala milionerka za 24 sata

Showbiz 09. avg. 202013:24
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Maja Berović je u četvrtak objavila svoj novi album "Intime", koji je za samo dvadeset četiri sata sakupio više miliona pregleda na Jutjubu.

Maja je publici predstavila deset novih pesama i isto toliko spotova, a za svega 24 sata one su na Jutjubu pregledane preko devet miliona puta.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je sa „dobrom promocijom“ nastavila i tokom vikenda, te sada pesme „Honey“, „Intime“, „Verna kao pas“, „Niko kao on“, „Bonbon“, „Kunem se u nas“, „Lalala“ i „Niko ne zna“, ponaosob imaju više od milion i po pregleda.

“Izašao je album na kome smo radili godinu i po dana. Uložili smo mnogo truda, mnogo energije i vidim da su reakcije publike više nego odlične. To mi diže adrenalin i čini me srećnom. Nisam spavala 24 sata, ali imam osećaj da bih mogla još toliko. Radili smo godinu i po dana, prošli smo od Dominikanske Republike do Nemačke. Spotove smo krenuli da realizujemo još prošle godine. Koronavirus nas je toliko usporio i otežao nam neke stvari, ali imali smo jaku želju da uspemo u tome i čak ni korona nije uspela da nas poremeti”, rekla je Maja nedavno za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar