Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Mnogi su se iznenadili kada su čuli i videli o čemu se radi.

Novi film platforme za gledanje sadržaja „Netfliks“ na našim prostorima je već pokupio pažnju zbog pevačice Maje Berović.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, novi film koji nosi naziv „The swimmers“ govori o životu dve sestre koje su izbegle iz ratom razorene Sirije, pa su upornošću i željom uspele da stignu do Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Zanimljivo je da se u insertu filma čuje pesma „Alkohol“ koju izvodi Maja Berović.

Kako piše Blic, autori filma dobili su dozvolu za korišćenje Majinog hita.

Scena u kojoj se dve sestre voze autom dok na radiju sviraju stihovi: „Alkohol mi danima muti sliku o nama“, postala je viralna jer se masovno deli društvenim mrežama, pogotovo na Tviteru.

Pojedini su pomislili da je u pitanju montaža i da sigurno neko pravi dobru foru zarad lajkova, ali se ipak radi o istinitoj priči.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na zvaničnom spisku muzike koja je korišćena za film, pored „The Blaze“, Selene Gomez, Dejvida Gete i drugih imena, stoji i ime balkanske pevačice.

Inače, ovaj film je već dobio ozbiljnu publiku i pozitivne kritike. Na popularnom IMDB je već ocenjen sa 7.5, iako je dostupan na servisu oko dve nedelje.

BONUS VIDEO: Maja Berović u skupštini Srbije: Vučić i Lazović citirali poznatu pevačicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar