Maja Berović: Prvi put pevam pesme sa svog albuma

Showbiz 16. jul. 202119:53
Podeli:
Maja Berović Foto:Nemanja Defobić

Pevačica Maja Berović sinoć je održala prvi nastup u Beogradu nakon duže pauze, a poznati splav bio je popunjen do poslednjeg mesta.

Nakon puštene reklame da Maja Berović peva u Beogradu, rezervacije su planule u roku od tri dana, te se tražilo mesto više.

Maja Berović Foto:Nemanja Defobić

Iako je na ulazu bila gužva i ljudi su stajali u redu, pevačicin nastup počeo je tačno na vreme. Čim  je izašla na binu, publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a potom su svi u glas pevali njenu pesmu „Harem“ kojom je otvorila koncert.

Maja Berović Foto:Nemanja Defobić

„Dobro veče Beograde, da li vam je nedostajalo dobre zabave? Veceras nema stajanja“, obratila se Maja na početku, da bi zatim izređala hitove „Ram pam pam“, „Honey“, „Balmain“ i druge.

Maja Berović Foto:Nemanja Defobić

Pred nastup, Maja je za Nova.rs ispričala koliko su joj nedostajali mikrofon, publika, bina… Takođe, osvrnula se i na to kako će tek sad dobiti priliku da promoviše novi album, koji je snimila tokom najrigoroznijih mera usled pandemije koronavirusa.

Maja Berović Foto:Nemanja Defobić

„Posle više od godinu dana pauze vratila sam na scenu. Publici nedostaje provoda, to se jasno videlo čim sam kročila na scenu. Svi smo odmah u glas počeli da pevamo. Po prvi put sam počela da pevam pesme sa albuma „Intime“ jer do sada nisam imala nikako prilike da ih otpevam na koncerima zbog pandemije koja je sve promenila“, rekla je Maja i dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Osećaj je neverovatan, nikada u karijeri nisam napravila ovoliku pauzu. To je baš dugačak period, ali sam srećna da smo se svi vratili i da se život polako, vraća u normalu“, rekla je Maja za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar