Maja Berović otkrila da li je u svađi sa poznatim reperima

Showbiz 01. maj. 202100:19
Podeli:
Maja Berović, Jala Brat, Buba Koreli
Foto: E-Stock/Rajko Ristić/Ivan Dobričić

Već dugo se spekuliše da je pevačica Maja Berović u lošim odnosima sa reperima Jala Bratom i Bubom Korelijem, koji su radili na nekoliko njenih albuma, a kojima je postigla neverovatan uspeh, što je ona sada demantovala.

Maji su nedavno skunute dve pesme sa Jutuba, koje su radili Buba i Jala. Što je možda i razlog za nagađanja o svađi između pevačice i dvojice repera. Ona je otkrila šta se zapravo desilo sa pesmama koje su skinute sa platforme Jutjub.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pesme su skinute, pa su vraćene. Tako to kod mene ide (smeh). Razlog su autorska prava, ali smo to sad rešili, konačno“ rekla je pevačica za Telegraf.rs, a zatim se osvrnula na odnos sa poznatim dvojcem.

„Nisam se nikad svađala sa Bubom i Jalom, okej smo, to što bi neki ljudi voleli tako nešto da se desi, to je već druga stvar“,rekla je Maja.

Podsetimo, pevačica je od 2017. do 2018. godine objavila dva albuma za pomenutu muzičku produkciju, a pesme joj je radio sarajevski rep dvojac.

Majin muzički materijal je uklonjen jer je od Jutjuba stigla prijava zbog krađe autorskih prava, a dok se ne dokaže istina njene numere „Balmain“, „Sama“ i „VIP“ neće moći da se pronađu u pretrazi na „Imperiji“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar