Foto: Printscreen/YouTube/Madonna

Kraljica pop muzike Madona već decenijama provocira svojim kontroverznim nastupima, političkim porukama i smelim tekstovima. Međutim, inostrani mediji sada prenose navode pojedinih teoretičara zavere koji Madonu optužuju za pandemiju koronavirusa.

Tačnije, navode da je ona predvidela pandemiju koronavirusa i zaštitne maske koje su postale simbol 2020. godine i trenutka u kome živimo. Iako se sve svodi na tumačenja i spekulacije, Madonin prošlogodišnji nastup na Evroviziji služi kao navodni „dokaz“ da je kraljica pop muzike znala šta nas čeka.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, ona je izvodeći svoju pesmu „Future“ sa najnovijeg studijskog albuma imala nekoliko igrača na sceni koji su na sebi nosili zaštitne maske. Pevajući o budućnosti, Madona je simulirala smrtonosni vatreni talas koji je tokom nastupa pokosio njene igrače na sceni.

Pop zvezda se, s druge strane, nije osvrtala na ovakve teorije zavere.

Inače je poznato da je Madona tokom proteklih decenija mnogo puta bila u centru pažnje upravo zbog njenih kontroverznih nastupa za koje su pojedinci i tada govorili da predstavljaju „novi svetski poredak“, „ismevanje religije“ i slično.

Pogledajte kako je to izgledalo u nastavku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)