Foto: Ramey Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop zvezda Madona (61) se pre 24 godine dva meseca zabavljala sa bivšim profesionalnim košarkašem Denisom Rodmanom (59), kome je navodno htela da plati da joj "napravi dete"  

Naime, Denis Rodman našao se u novom Netfliksovom dokumentaracu „The Last Dance“ koji govori o NBA zvezdama kao što su, pored njega, Majkl Džordan (57), te Skoti Pipen (54).

PROČITAJTE JOŠ

Serija o životu slavnih košarkaša prati i ljubavni život Rodmana, koji je bio veoma buran, a najintrigantnija i jeste bila njegova veza sa Madonom, s kojom se zabavljao samo dva meseca, ali su se za to vreme pojavljivali zajedno na njegovim utakmicama i na drugim javnim događajima. Posle skoro četrvt veka su konačno otkriveni detalji te romanse iz devedesetih, a posebno je privukao pažnju Madonin plan da zatrudni s njim.

Par je počeo da se zabavlja 1996. godine, iako su se poznavali već dve godine pre toga, a kruži i priča da ga je Madona jednom prilikom zaključala u hotelsku sobu. Denis je navodno bio u Las Vegasu gde se kockao, kada ga je ona pozvala i rekla mu da je organizovala privatni avion da ga doveze do Njujorka. On je otišao do nje, spavali su zajedno, a onda se vratio u Las Vegas da nastavi da se kocka.

Foto: EPA/MIKE ALQUINTO

Čak se u javnosti pojavio njihov navodni razgovor od te večeri.

„Neću te pustiti napolje“, ponavljala mu je Madona navodno, ali je on uspeo da joj se otrgne i vrati u Las Vegas.

U svojoj autobiografiji „I Should Be Dead By Now“ Rodman je opisao koliko je Madona želela da bude u vezi sa njim.

PROČITAJTE JOŠ

„Slala mi je poruke tipa ‘stvarno želim da budem sa tobom, nedostaješ mi’ , kao i neke vulgarnije tipa ‘želim svaku kap iz tvog k***a u sebi’. Neću te pustiti, jer želim tvoje dete“, govorila mu je Madona, kako navodi, dok je u jednom intervjuu za strane medije ispričao da mu je pevačica nudila mnogo novca da zatrudni s njim.

„Denise, znaš li da sam u ovulaciji? Platiću ti 20 miliona dolara da mi napraviš dete“, govorila je Madona, ali uprkos tome što je žarko želela njegovo dete, ipak se rastala sa NBA zvezdom nakon samo dva meseca.

Posle nje, Rodman se zabavljao sa Karmen Elektrom, Vivikom A.Fox i vlasnicom „Lakersa“ Džini Buš, a Madona se udavala više puta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.