Sara Džesika Parker kuća,
Kuća Sare Džesike Parker Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Popularna glumica Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik poseduju nekoliko veličanstvenih nekretnina u Americi, a jedna od najupečatljivijih je upravo ona na Menhetnu, koju su više puta oglašavali za prodaju.

PROČITAJTE JOŠ

Početkom ove godine, kako su preneli strani mediji, njihov gradski dom prodat je u vrednosti od 15 miliona dolara, što je bilo sasvim dovoljno glumici da ga se odrekne, sudeći po tome da ga je par platio svega 3 miliona dolara davne 2000. godine.

U njenom domu možete videti razne dezene, toplinu i ušuškanost u svakom kutku u kojem rado Sara provodi vreme čitajući knjige.

Njen dom na Menhetnu ima identičan ulaz kao i Keri Bredšo iz Seks i grada, slučajnost ili ne, svakako je nemoguće odoleti činjenici da i Sara kao i njena junakinja Keri vole centar Njujorka.

Sara Džesika Parker kuća,
Sara Džesika Parker Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U dom Sare Džesike Parker uloženo je puno truda i ljubavi, shodno tome bio je potpuno renoviran u odnosu na prvobitno stanje u kakvom su ga kupili. – piše Avaz.ba

Govorilo se da su renovacije pokrenute sa ciljem da zarade novac naknadnom prodajom kuće.

Pored predivnog doma koji Sara poseduje u Njujorku može se pohvaliti i predivnim letnjikovcem pored mora, u kojem često provodi vreme sudeći po videima koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)