Foto:Zoran Lončarević

Evo koliko novca je uzela za nju.

Luksuzna vila u zagrebačkim Šestinama koju su uređivali voditeljka Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristović, prodata je za samo dva dana, piše Net.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

Kuća ima 420 kvadrata, otvoreni prostor, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. Okućnica ima 1460 kvadrata, pisalo je u oglasu.

Prodajna cena bila je 13 miliona kuna, odnosno 1,7 miliona evra.

„Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem dizalica toplina, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, terrazzo podne obloge po celoj površini kuće“, stoji u opisu.

Podsećamo, Nikolina i Vidoje su kuću kupili prošle godine nakon što su se voditeljka i njena i Vidojeva ćerkica otrovačle ugljen-monoksidom u svom stanu u Zagrebu.

„Slučajnost nas je spasila. Moj suprug, koji nije bio u Zagrebu, reagovao je najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla sam mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon jer sam izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspeo dobiti jednog našeg prijatelja“, rekla je tad Nikolina.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović