Foto: Zoran Lončarević

Pevač Aca Lukas objavio je video na društvenoj mreži uz koji se zahvalio komšijama što su mu potvrdile da "nije promašio životni put koji je izabrao".

Folker je napisao da je malo popio, te posle dužeg vremena seo za klavir, ali je zaboravio da zatvori vrata od terase, pa su ga čule i komšije.

Foto: Pritnscreen Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

 

„Au, čudi me da već neko nije zvao policiju?! Ustanem da zatvorim vrata, kad čujem: ‘Ajde, Aco, hoćemo još. Za ovo ne treba dva puta da mi se kaže! Sledeća dva tri sata sam uživao, svirao za svoju dušu, ali da znate, nema ništa bolje nego kada muziciraš za svoju dušu, a znaš da te neko sluša! Hvala vam komšije što ste mi omogućile da danas posle dužeg vremena potvrdim sebi da nisam pogrešio što sam ovakav životni put izabrao“, napisao je Lukas i najavio sledeće druženje:

PROČITAJTE JOŠ

„Nadam se da je i vama bilo dobro! Ako se slažete, u stvari šta ima da se slažete, ja ću u ponedeljak ponovo negde posle šest po podne! Ovoga puta na istoj terasi, ali sa celim bendom i kompletnim ozvučenjem, da opet pevam i sviram za svoju dušu! Neki to rade na internetu, klikovi rokaju, jebiga mora neka kinta da se uzme! Ja u ponedeljak pevam za sve nas koji se borimo da preživimo ovu užasnu epidemiju, pevam posebno za one koji se do zadnjeg atoma bore da nas sačuvaju, izleče, olakšaju ovu pošast, i njih ćemo pozdraviti u ponedeljak u 20 časova kao i svako veče! Pevaćemo i za sećanje na sve preminule u našoj zemlji i za sve preminule širom sveta! Pevaćemo da pokažemo sebi i svima da verujemo u budućnost“, poručio je popularni pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.