Lovefest pustio karte u prodaju: Prima samo 5.000 ljudi

Showbiz 27. maj. 202013:25 > 13:26
Podeli:
Foto: Marko Obradović Edge

Posle višemesečne neizvesnosti, muzički festival Lovefest u Vrnjačkoj Banji ipak će biti održan, ali u znatno smanjenom kapacitetu.

Naime, ovogodišnja manifestacija će za razliku od prethodnih, koje su raspolagale sa oko 20.000 posetilaca, biti ograničena na 5.000 ljudi, koji će biti smešteni na prostoru površine dva hektara, najavljuju organizatori.

Takođe, kao mera bezbednosti, na svim ulazima biće omogućeno da se proveri temperatura posetilaca beskontaktnim toplomerima, a onima sa povišenom temperatruom ulaz će biti zabranjen. Biće postavljeni i dezinfekcioni tuneli na svakom od ulaza, a posetiocima će se deliti besplatne maske i biće dostupno nekoliko dezinfekcionih punktova. Svi zaposleni na festivalu nosiće maske, vizire i rukavice.

PROČITAJTE JOŠ

„Vlada Srbije je donela mere prema kojima će studenti i svi mlađi od 18 godina moći da se testiraju besplatno kako bi prekinuli samoizolaciju, ili ukoliko žele da putuju u inostranstvo, a potreban im je negativan PCR test. Predlažemo da se ova mera proširi i na studente i posetioce koji bi da ovo leto provedu kao turisti na nekom od festivala. Na taj način doprinosimo ne samo potpuno bezbednoj zabavi, već i mogućnosti da svaki posetilac bez straha i potrebe za dodatnim troškovima ovo leto provede u Srbiji, kako na Lovefestu, tako i na bilo kojoj drugoj manifestaciji“, stoji u saopštenju Lovefesta.

PROČITAJTE JOŠ

Organizatori takođe ističu da će poštovati mere Vlade, a i u slučaju drugog talasa epidemije tokom leta ili pogoršanja zdravstvene situacije, festival će ipak odložiti. Isto tako ukoliko Vlada u međuvremenu dozvoli veći broj od 5.000 ljudi na jednom mestu, pustiće nove kontigente ulaznica u prodaju.

Inače, limitirana serija ulaznica puštena je danas, tačno u podne. Samo 800 najbržih fanova festivala moći će da kupi 500 regularnih i 300 VIP trodnevnih paketa. Prodaja je ograničena na Srbiju i region i trajaće 48 sati, a ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama tickets.rs ili Gigstixa. Uskoro sledi i objava spiska izvođača.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar