Lola iz filma „Munje“ je nestala sa scene: Evo gde je i šta radi danas

Showbiz 09. maj. 202207:08
Podeli:
Milica Vujović u filmu Munje Foto: Printscreen/YouTube

Film Munje je i danas omiljen mnogim generacijama, sigurno ste ga gledali više puta, a snimanje ovog projekta su pratile brojne zanimljivosti.

Film Munje je mnogima ostavio neizbrisiv trag i svakako važi za jedan od kultnih ostvarenja domaće kinematgrafije.

PROČITAJTE JOŠ

Sigurno se sećate pankerke Lole sa karakterističnom frizurom i krupnim očima, ona se posle ovog filma povukla sa scene i nismo imali prilike da je gledamo kao glumicu. Milica Vujović je devojka koja je igrala Lolu zajedno sa koleginicom Majom Mandžukom, o kojoj se posle dosta pisalo.

Milica se povukla iz glumačkih voda, ali je nastavila da se pojavljuje na televiziji, samo u nešto drugačijem izdanju. Naime, ona je počela da vodi emisiju o muzici, ekstremnim sportovima i ekologiji, a umesto kratke kose, ona privatno voli dugu kosu vezanu u rep i nenapadnu šminku.

Sergej Trifunović, Milica Vujović i Maja Mandžuka
Sergej Trifunović, Milica Vujović i Maja Mandžuka Foto: Instagram/whistler_dick

Zanimljivo za Munje jeste način na koji su odabrane glumice koje će igrati Lolu i Katu. Odluka je bila da to budu neprofesionalne glumice, te je Katu koju je igrala Maja Mandžuka, otkrio Zoran Cvijanović, dok je Lolu doveo Sergej Trifunović.

"Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor", rekao je Sergej.

Scenarista filma, Srđa Anđelić je jednom prilikom pojasnio da su sve devojke na kastingu imale zadatak da izgovore repliku "ćao, hoćeš na piće" i nijedna nije to dobro uradila jer su glumile, a trebalo je da izgleda prirodno. Onda se pojavila Milica Vujović koja je izgovorila "eee, 'oćeš piće?" i svi su shvatili da je ona ta.

BONUS VIDEO: Nikola Rakočević: Ljudi malo znaju o tome kako se živi na Kosovu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar