Ljubavna priča Nikolije i Relje ruši predrasude o estradnim vezama

Podeli:
Relja Popović i Nikolija Jovanović Foto:E-Stock/Strahinja Kostić

Nikolija Jovanović i Relja Popović nedavno su dobili drugu ćerku. Iako svoju dugogodišnju vezu nisu krunisali brakom, njihov odnos je dokaz da papir ne znači i ljubav. Osim toga, ljubavna priča Nikolije i Relje je toliko skladna da ruši sve predrasude koje vladaju o estradnim vezama.

Njihova ljubav se razbuktala 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu „Alkohola litar“, koji je tada Nikolija snimila u saradnji sa grupom Elitni odredi, u čijem je sastavu tada bio Relja.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo pošto su objavili svoju vezu, rastužili su fanove kada su otkrili da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Nakon toga su se sve ređe oglašavali u medijima, a Nikolija je jednom prilikom pred kamerama ipak otkrila čime ju je dečko osvojio i šta je zapravo bilo presudno da se među njima rodi ljubav.

„On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – magija“, priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

„Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik“, rekla je Nikolija svojevremeno u jednoj emisiji i dala svoje viđenje kako se muškarci ponašaju kada im se neka devojka dopada:

„Muškarci ne opisuju devojku koja im se sviđa. Ako je drugaru rekao da je video štikle na njoj i šta je obukla, od toga nema ništa. Vrlo ljubomorno čuvaju to za sebe.“

Nikolija i Relja svoj skladni odnos ne eksponiraju putem društvenih mreža i medija, a pevačica je jednom prilikom istakla da je upravo to ono što je neophodno da bi brak funkcionisao.

PROČITAJTE JOŠ

„Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga“, rekla je ona.

A šta je spojilo Nikoliju i Relju?

„Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše.“

Kada je reč o izjavljivanju ljubavi, Nikolija je u jednom intervjuu za magazin Story izjavila:

„Smatram da je od velike važnosti da partneru kažete da ga volite, dok istovremeno delima to pokazujete. Zašto ne bismo podelili emocije? To je lepo i da se čuje i izgovori, bar jednom dnevno.“

Iako se oboje bave muzikom, Nikolija i Relja nisu snimili novi duet sve do pre dve godine, kada su objavili pesmu „Meduza“, za koju su romantični spot snimili u Portugalu.

Tokom pandemije koronavirusa, Nikolija Jovanović objavila je i ekranizovala čak pet numera: „Stav milionera“, „No plaky“, „Nakit“, „High life“, „O bivšima“.

Spotove je snimila u Izraelu, Parizu i voljenoj Atini, gde je provela dobar deo tinejdžerskih i fakultetskih dana.

Bonus video

Monika Beluči – simbol lepote koja ne prolazi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar