Nenad Okanovic
Nenad Okanović Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Glumcu je više puta veza bila u krizi zbog njegove buntovnosti.

Nenad Okanović rođen je u Kraljevu, a mladost je proveo u Ljuboviji.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo u tom gradu se i prvi put zaljubio i ta devojka je danas njegova supruga.

„Gimnaziju ’Vuk Karadzić’ završio sam u Ljuboviji. To je prva i jedina gimnazija u tom mestu. Tamo mi se desila i prva ljubav, sa kojom sam danas u braku i imamo dvoje dece. Željana i ja se zapravo znamo još od sedme godine života. Zajedno smo trenirali karate u Ljuboviji, jer je to bio jedini sport koji si tamo mogao da upišeš. Tu smo se Željana i ja prvi put upoznali. Posle smo počeli zajedno da idemo i na folklor“, ispričao je Okanović.

Glumac je otkrio kako je svojoj sadašnjoj supruzi izjavio ljubav i kako je ona u tom momentu reagovala:

„Željanu sam startovao za doček Nove 1997. godine na jednoj žurki. Pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio: ’Čekam tebe’. Tada sam joj rekao da mi se sviđa i da bih voleo da se zabavljamo. Ona mi je odgovorila: ’Jao, pa kako, mi smo samo drugari’. Od te večeri počeli smo često da se čujemo telefonom, da pričamo i da se viđamo, i 22. marta 1997. zvanično smo počeli da se zabavljamo. Tada je pao i naš prvi poljubac.“

Nenad Okanovic
Nenad Okanović Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Ubrzo nakon početka njihove veze Okanović je bio siguran da želi svoj život da provede upravo sa Željanom.

„Posle dvadeset dana zabavljanja rekao sam joj da će mi biti žena. Tada smo imali sedamnaest godina. Odgovorila je u fazonu da pričam gluposti, ali ja sam to duboko u sebi znao i bio sam u pravu“, rekao je Nenad.

Zbog Nenadove buntovne mladosti, nihova veza je imala nekoliko kriza.

„Bio sam baš mlad. U to doba sam divljao i dosta vremena provodio sa drugarima. Prvih mesec dana veze gotovo se nismo ni viđali. Nekad sam joj se javljao, a nekad ne, jer još uvek nisam bio navikao da budem vezan za nekog. Nakon godinu dana zabavljanja otišli smo na ekskurziju u Crnu Goru i posetili manastir Mileševu. Tada mi je prvi put ozbiljno rekla da nam veza nije dobra, da neće uspeti i da je najbolje da raskinemo jer uopšte ne provodim vreme sa njom“, kazao je Okanović i dodao:

„Tada sam joj obećao da ću se promeniti i da ću se potruditi da nam veza uspe. Mileševa i Beli anđeo u njemu su nam doneli sreću i od tada je u našem odnosu sve krenulo nabolje.“

BONUS VIDEO: Top 5 najboljih glumačkih frajera Jugoslavije

Komentari

Svi komentari (0)