Petar Graso i Danijela Martinovic
Petar Grašo i Danijela Martinović Foto:Miranda Cikotic/PIXSELL

Do skoro je Danijela Martinović na Instagramu pratila Hanu Huljić, iz čega se dalo zaključiti kako joj ne smeta što je postala nova devojka njenog, do skoro, dugogodišnjeg partnera Petra Graše, piše Slobodna Dalmacija.

Međutim, splitska pevačica na ovoj popularnoj društvenoj mreži više ne prati Hanu, a i ona je izbrisala Danijelu s popisa svojih prijatelja. Danijela takođe više ne prati ni Tončija Huljića.

Iako je na profilu čuvala zajedničke fotografije s Grašom, na Danijelinom profilu se one više ne mogu pronaći, dok Petar čuva jedino onu na kojoj nekadašnji par pozira zajedno sa Severinom.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su se upoznali još davne 1995. godine na Dori u Opatiji, nakon što se Martinović razvela od Marka Perkovića Thompsona s kojim je bila u braku do 1998. godine.

„Ja sam 1995. na Dori bio autor pesme Boginja koju je otpevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gde Tonči Huljić piše pesmu, on bude prvi. On je tad bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov sto i nisam ih tada ni poznavao“, rekao je Grašo svojevremeno.

„Zdenko Runjić, Oliver i ja smo sedeli, a ja sam gledao taj sto pokraj nas i mislio sam: Sad su ti neki Huljići pobedili. Vidi ovu malu plavu koja peva kikiriki Miki moj. Ništa mi tu nije bilo jasno. Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit“, ispričao je Grašo pre nekoliko godina u jednom programu.

Zajedno su bili 24 godine, a nedugo nakon što su mediji saznali da su raskinuli, javnost je saznala i da Grašo ljubi 14 godina mlađu Hanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

BONUS VIDEO: Kljun najuspešnija regionalna serija, fascinantna mešavina žanrova

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.