Lepa Lukić zbog pljačke u stanu pojačala sigurnosne kamere

Showbiz 23. jun. 202019:09
Podeli:
Lepa Lukić Foto:Nemanja Jovanović

Lepa Lukić već četiri godine živi u strahu od lopova, pa je nedavno pojačala broj sigurnosnih kamera u svom stanu u Žarkovu. Pošto godinama živi sama, pevačica se nije oporavila od nemilog događaja, kada joj se 2016. godine dogodila pljačka usred noći dok je spavala.

PROČITAJTE JOŠ

„Pevačica je doživela traumu kada su joj upali provalnici i ukrali 100.000 dinara, kartice i lična dokumenta. Ona je tada bila u dubokom snu i nije čula lupanje, otvaranje fioka i preturanje. Tek kada se probudila i shvatila šta ju je snašlo, policija je došla na uviđaj. Od tada ona ne može mirno da spava i živi u velikom strahu i kad je kod kuće, i kad je van nje. Pred ulazak u jedan rijaliti preduzela je mere bezbednosti i ugradila dve sigurnosne kamere, a nedavno je pojačala i stavila još tri“, kaže naš dobro obavešten izvor.

S obzirom na to da pevačica redovno odlazi u Kanadu zbog dokumentacije, ona želi da bude sigurna da je u njenom stanu sve u redu i kad nije tu.

„Kada nije u Beogradu, njena komšinica je zadužena da svakodnevno obilazi stan i proverava. Tako je već godinama unazad i Lepa je tada malo mirnija“, završava izvor za Nova.rs.

Pozvali smo pevačicu za komentar, i ona je potvrdila naša saznanja.

Foto:Nemanja Jovanović

„Ma, šta ima da pričam ja sad o tome. To je sve radi moje sigurnosti. Nije prijatno kad se dese ružne stvari, a ja samo želim da se zaštitim“, izjavila je Lepa za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar