Lepa Brena
Lepa Brena Foto:E-Stock/Danijel Milutinović

Pevačica Lepa Brena i nekadašnji teniser Boba Živojinović prošle godine su kupili veći deo sprata u kuli koja se gradi u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

S obzirom na to da se njihov stariji sin Stefan Živojinović odvojio od njih u svoj stan, kao i Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović koji se skućio sa suprugom Aleksandrom Prijović, poznati bračni par imao je nameru da proda vilu na Bežanijskoj Kosi i promeni adresu stanovanja. Međutim, za sada su odustali od prodaje, a u međuvremenu su pazarili skupocenu nekretninu od pola miliona evra koja još uvek nije kompletno gotova.

Brena i Boba kada borave u Beogradu idu bar do tri puta nedeljno da nadgledaju kako ide idu radovi i dokle je sve stiglo. Konstantno su na vezi sa majstorima i arhitektama jer žele da sve bude bez greške.

Foto:E-Stock

Prema našim saznanjima, Brena je u opremanje stana odvojila skoro čitavo bogatstvo, a najverovatnije će enterijer biti uređen po feng šuiju.

„Po savetima stručnjaka, dekoratera i arhitekata pevačica ima nameru da novi dom opremi na najboljem mogućem nivou. Iz svoje karingtonke prebaciće samo najneophodnije stvari, ali i drage uspomene, medalje, nagrade, predmete… Ona želi da sve bude novo i kvalitetno, pa samim tim da se oseća mirno i spokojno. Sve prostorije biće okrečene u „jin“ boje, odnosno u crnu, plavu, ljubičastu i belu. Te nijanse pomažu u kreiranju mirnog ambijenta. Takođe, one osvežavaju um i telo“, otkriva naš izvor.

#related-news_0

Inače, Brena i Boba planiraju da jedan deo naprave samo za njihovog najmlađeg sina Viktora, koji će takođe imati svoj komfor i udobnost. Viktor je inače više puta viđen u novoj zgradi sa majstorima, čak je i na svoj Instagram profil objavljivao fotografije sa tog mesta, odakle se pruža pogled na ceo Novi Beograd.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Brenom i Bobom, ali nisu se javljali na telefon do zaključenja ovog broja.

Oni su trenutno u Dubaiju, pa očigledno imaju lepše i preče stvari nego da gledaju u telefone.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (16)