Lepa Brena estradna umetnica
Lepa Brena estradna umetnica, Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica je govorila o brzoj vožnji.

Lepa Brena bira luksuzne automobile i kaže da je stabilan vozač.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovde kod nas na Balkanu uvek moraš da muškarcima daš prednost, jer pametniji popušta. Smatram da sam jako dobar i stabilan vozač,vozim po pravilima. Nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola, poštujem red, osim ponekad.. Vozila sam nekada i brzo, pogotovo kada dođu ovi novi automobili, pa onda probam da vidim da li idu 250 ili 260 kilometara na čas. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća“, kaže Brena i dodaje da maltene živi u kolima.

„Provela sam 10 godina u autobusu, tu sam spavala, jela, pila sa 30 momaka i ljudi koji su putovali i radili sa mnom, a nakon toga smo malo više krenuli da putujemo avionom, pa tek onda luksuznim automobilima. Danas auto meni predstavlja drugi dom“, rekla je Brena koja je zbog adrenalinske zavisnosti imala povrede koje su je skupo koštale.

„Lomila sam levu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti i ne eksperimentišem više“, izjavila je pevačica za domaće medije.

Lepa Brena Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

S obzirom da je egzibicionista, otkrila je anegdote iz prošlosti.

„Probala sam da vozim veliki gliser, mali. Vozila sam jahtu, pa čak i mali avion kada sam snimala film „Hajde da se volimo 2″. Ne treba baš sve znati, ali pametan čovek sve u životu nauči, sve je stvar prakse, ništa nije teško. Naime, mi kada smo kupili naš prvi čamac, zahtev od kapetana broda, od našeg skipera je bio da svako od nas zna da vozi, da baci bove, doda pancir, Nisam nikada bila na čamcu da ležim i da reklamiram kupaći kostim, igram i ispijam šampanjac. To su bili naši brodovi i morala sam sve da znam i da pazim, jer imam decu. Treba biti pažljiv, jer uvek imaš nekoga ko je popio malo više ili ga je udarila sunčanica, pa treba sve znati“, ističe folkerka koja je uvek za ravnopravnost polova:

„Mislim da pametan muškarac voli kraj sebe da ima sposebnu ženu za mnogo toga, a ako nije sposobna onda se unajmi neki vozač. Nikad nisam volela antagonizam između muškaraca i žena, ali ako on radi nešto bolje, onda on treba da radi, a ako ja znam, onda meni treba da prepusti. U mojoj kući, ja najbolje pevam.“

BONUS VIDEO: Lepa Brena predstavlja brend čarapa

 

 

Komentari

Svi komentari (1)