Lepa Brena se rasplakala u jutarnjem zbog snimka iz Italije

Podeli:
Foto: printscreen/TVPrva

Pevačica Lepa Brena se uključila putem video poziva uživo u jutarnji program i porazgovarala sa Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji zbog pandemije koronavirusa.

„Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim puno koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim mesec dana. Želim da dam mali doprinos da pokažem publici da možemo da pevamo bez obzira na čitavu situaciju“, rekla je Brena u emisiji „Jutro“ govoreći o tome da li joj nedostaju nastupi.

PROČITAJTE JOŠ

Lepa Brena pored muzike sa suprugom Bobom Živojinovićem je ulagala u druge poslove, pa njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena.

„Moja situacija je specifična. Odavno ne pevam jer rešavam finansijske probleme, ali nemamo ugroženih. Koronavirus nas je sve bacio na kolena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast. Ne bira naciju ni uzrast“, istakla je pevačica, koja iz kuće ne izlazi ni po namirnice, već se pridržava svih mera zaštite.

Brena je u jednom trenutku postala izrazito emotivna nakon što joj je pušten video iz Italije, gde se sa balkona peva njena pesma, pa se rasplakala u uprogramu uživo.

Foto: printscreen/TVPrva

„Reagujem preterano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Ceo svet se nikada nije našao na kolenima. Često mi se plače“, rekla je Brena sa suzama u očima.

„Bože, gde sada da zaplačem usred emisije“, rekla je ona i brzo obrisala suze.

Lepa Brena je sa svojim bendom od početka vanrednog stanja održala čak tri mini koncerta putem društvenih mreža, a nedavno je istakla koliko joj nedostaju članovi benda, ali i nastupi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.