Lepa Brena Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica u društvu sestre i koleginica provodi leto.

Lepa Brena je, nakon venčanja sina svog bratanca Edina, otputovala sa sestrom Faketom na primorje.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dve i Brenina sestričina Majda uživaju u Crnoj Gori na njenoj jahti.

„Brena kada je kupovala jahtu unapred je razmišljala da će na njoj boraviti sa prijateljima zato je odrešila kesu i pazarila onu koja ima više soba. Brena je željna sestre koja živi u Americi, jer se nisu često viđale. Sa jedne strane zato što je Brena puno radila, a sa druge zato što Fara nikada nije mogla da uzme dovoljno dana odmora da doputuje u Srbiju i bude tu neko vreme“, kaže izvor „Blica“.

Lepa Brena
Foto: Instagram/lepabrenaa

Njima se na par dana pridružila i pevačica Sanja Đorđević, koja je bliska prijateljica Živojinovića.

Lepa Brena je ranije otkrila da njihova jahta ima šest spavaćih soba.

„Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija“, govorila je Brena svojevremeno za domaće medije.

Od sestre je na silu razdovjena usled rata, te sada pokušavaju da na sve moguće načine nadoknade izgubljeno.

„Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je posle 28 godina došla na duži period. Za mene je to veoma emotivna situacija zato što sam ostala željna seste i njene dece i unučića. Razdvojile smo se na silu tokom rata 1994. godine. Pokušavamo sada da nadoknadimo i provedemo što više vremena zajedno. Od svih tih destinacija otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk. Otišli smo na groblje kod naših roditelja i posle toga smo obišli nekolio mesta koja najviše volimo. Kada sam se slikala pored Save, setila sam se da sam sa 11, 12 godina preplivavala tu Savu i da je to preplivavanje mnogo opasno zbog brojnih virova, ali sreća moja da roditelji nisu znali jer ne znam kako bih preživela da moja deca sad odu i preplivavaju tu reku koja izgleda mirna, ali veoma opasna“, isričala je pevačica ranije za domaće medije.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)