Lepa Brena je u mladosti bila bebisiterka: Evo koju pevačicu je čuvala

Podeli:
Lepa Brena estradna umetnica
Lepa Brena estradna umetnica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Jedna od najvećih zvezda pre velike popularnosti čuvala je decu.

Lepa Brena je pre svoje duge muzičke karijere živela kao sav normalan svet.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je rasla u petočlanoj porodici bilo je neophodno da što pre ima svoj dinar. Ona je tako u mladosti radila kao bebisiterka, a malo je poznato da je između ostalog čuvala i jednu popularnu pevačicu.

Kada je došla u Beograd našla je oglas da je porodici potrebna dadilja za ćerku Anu.

Tada je upoznala Cvetu i Tomislava, koji su joj plaćali u to vreme mali stan na Tašmajdanu, a ona je brinula o njihovoj ćerkici i čuvala je kada je to bilo potrebno. Kasnije se ispostavilo da je njihova ćerka i te kako talenotvana, a danas svi znamo za Anu Štajdohar. Prvo je postala poznata kao pevačica grupe "Tap 011", a posebno u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Ana Štajdohar Foto: Uroš Arsić

"Tog perioda se zapravo i ne sećam, jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace. Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom", rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Vaš komentar