Lepa Brena: Dok sam živa veličaću ime Rake Đokića

Showbiz 07. avg. 202018:17
Podeli:
Foto: Profimedia.rs

"Na našim prostorima i celom svetu na prste bih mogla da nabrojim koliko ima ozbiljnih profesionalaca koji se bave ovim poslom. Međutim, svi ozbiljni profesionalci znaju koji su to ljudi, ali moram da kažem da je Raka Đokić zaista bio najbolje organizovan menadžer i organizator svih vremena", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Lepa Brena nikada se neće pomiriti sa činjenicom da više nema njenog, kako kaže, njenog najboljeg saradnika pokojnog Radoslava Rake Đokića. Pevačica ga često spominje u razgovorima i ne dozvoljava da izbledi sećanje na njega jer tvrdi da je on bio najbolji menadžer i filmski producent ikada. Bez obira na to što su njenu karijeru posle Rakine smrti nastavili da vode profesionalci, Brena kaže da je on bio jedinstven.

Raka Đokić Foto:Screenshot/Facebook/Lepa Brena

„Na našim prostorima i celom svetu na prste bih mogla da nabrojim koliko ima ozbiljnih profesionalaca koji se bave ovim poslom. Međutim, svi ozbiljni profesionalci znaju koji su to ljudi, ali moram da kažem da je Raka Đokić zaista bio najbolje organizovan menadžer i organizator svih vremena. Triudiću se da do kraja života veličam njegovo ime zato što je to zaslužio i sve što je radio sa mnom do 1993. godine, dok nije preminuo. Sve je radio vrhunski i najbolje na svetu“, rekla je Lepa Brena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar