Lejdi Gaga objavila remiks album – reakcije fanova podeljene

Showbiz 03. sep. 202111:03
Podeli:
Foto: Gaga arrives for the release party for the new album 'Artpop' at Berghain in Berlin, Germany, 24 October 2013. Photo: BRITTA PEDERSEN,Image: 288296110, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line:

Pop zvezda Lejdi Gaga danas je objavila dugoočekivani i najavljivali remiks svog šestog studijskog albuma „Chromatica“. Četrnaest pesama koje su se našle na albumu podelile su fanove - jednima se album dopada, dok su drugi blago razočarani.

Nakon nekoliko meseci spekulacija o tome da li će album zaista biti objavljen, pevačica je na svojim društvenim mrežama ranije objavila kaver albuma navodeći da će biti dostupan ovog petka, tačnije, trećeg septembra.

PROČITAJTE JOŠ

Album je urađen u produkciji BloodPopa, njenog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika sa kojim je radila i na inicijalnoj verziji albuma. Remiks pesme urađene su sa umetnicima poput Arka, Čarli XCX, Rina Savajame i drugih.

Originalna verzija albuma objavljena je u maju 2020. godine, nakon nekoliko meseci odlaganja zbog pandemije koronavirusa.

Kao najveći hit sa albuma istakla se pesma „Rain on me“, duet sa pevačicom Arijanom Grande, koja je i dobila Gremi nagradu početkom ove godine za najbolju pop vokalnu numeru.

Fanovi, međutim, kada je reč o remiksu albuma, imaju podeljeno mišljenje.

Na Tviteru komentarišu da pojedine pesme deluju kao demo, nezavršene verzije originala. Drugima se, pak, dopadaju dueti sa Čarli i drugim umetnicima koji se našli na albumu.

Možete ga preslušati u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar