Lejdi Gaga glumi Harli Kvin u drugom delu popularnog Džokera

Showbiz 14. jun. 202210:37
Podeli:
Foto:Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia/Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Lejdi Gaga je u ranim pregovorima o tome da glumi zajedno sa Hoakinom Finiksom u nastavku "Džokera", reditelja Toda Filipsa. Prvi deo je dobio Oskara 2019. godine, a hit produkcijske kuće zasnovan na DC liku zaradio je više od milijardu dolara.

Filips je već neko vreme pisao scenario sa koscenaristom „Džokera“ Skotom Silverom i konačno ga je pokazao studiju. Prošle nedelje, Filips je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta — „Joker: Folie à deux — naslov koji upućuje na medicinski termin za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dve ili više osoba, obično članova iste porodice. I dok je ista objava na društvenim mrežama pokazala da Feniks čita scenario, glumčevo učešće još uvek nije baš činjenica – izvori kažu za „Hollywood Reporter“ da „Worner“ studio tek treba da sklopi dogovor sa glumcem.

PROČITAJTE JOŠ

Na scenu, navodno, stupa i Lejdi Gaga.

Detalji o njenom liku se čuvaju u tajnosti, ali Džoker je poznat po svojoj nasilnoj vezi sa Harli Kvin, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi poznatoj kao Arkam azil, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov pomoćnik i partner u zločinu. Nejasno je da li Filips i kompanija koriste druge likove iz DC-a ili sami stvaraju nove, kao što su radili u mnogim slučajevima sa svojim prvim filmom.

Ako se postigne dogovor, Gaga bi igrala Kvin. Međutim, kako navodi pomenuti medij, ova nova Kvin postoji u drugačijem DC univerzumu od Harli Kvin koju je tumačila Margot Robi.

To nije sve. Drugi deo filma, navodno je mjuzikl - što dodatno jača glasine da bi Gaga zaista mogla biti deo filma. Producent novog "Džokera" je takođe bio i producent rimejka "Zvezda je rođena", u kojoj je glavnu ulogu tumačila upravo Gaga.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović Nečistu krv može da vidi ceo svet na Netfliksu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar