Foto: CHA / Backgrid UK / Profimedia

Većina holivudskih zvezda jedva čeka novogodišnje i božićne praznike kako bi međusobno razmenjivala poklone i objavljivala ekstravagantne fotografije pored jelke. Međutim, ima i onih koji kažu da ih mrze, ili su samo lenji i radije bi ih preskočili.

I to je skroz u redu. Ne moramo svi biti ljubitelji prazničnog duha i preterane euforije. To kažu i, recimo, Lejdi Gaga i Majli Sajrus.

Pop provokatorka, Lejdi Gaga, jednom prilikom je na svom novogodišnjem koncertu čupala i grizla glavu lutkici Deda Mraza i urlala na publiku kako ne voli praznike.

„Uvek sam se osećala depresivno i tužno tokom praznika, mrzim ih“, rekla je ona.

Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Majli Sajrus je, svojevremeno, na Instagramu napisala da bi najradije preskočila ili prespavala ovaj period godine.

„Slobodno mi recite da sam Grinč (prim. aut. mali zeleni trol koji mrzi Božić), ali uvek sam tužna kad dođu praznici. Sve je puno pohlepe i preterivanja. Bilo bi divno kad bi umesto poklona jedni drugima dali ljubav i poverenje. Ne samo članovima porodice nego svim ljudima. Nije pošteno da neki imaju sve, a drugi, samo zbog mesta gde su rođeni, nemaju ništa. Znala sam da budem u kući punoj prijatelja i porodice, ali svejedno bih se osećala usamljeno. Uz to, kako je cela porodica sklona da priča o teorijama zavere, jednom smo se ja i brat toliko posvađali oko vanzemaljaca da nismo pričali nedeljama, a mama je samo plakala“, napisala je Majli.

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rok legenda Ozi Ozborn takođe je svojevremeno izjavio da mrzi praznike.

„Dok sam pio, imao sam izgovor da se razvalim, a sada mi je sve bezveze. Mrzim Božić i otvaranje poklona, mrzim to celo doba godine. Sve stane zbog Božića“, rekao je on.

Nekadašnja prva dama SAD Melanija Tramp, zapravo voli Božić, ali kako je svestka javnost imala prilike da čuje u jednom likovanom audio snimku – mrzim svoj posao za Božić.

„Mrzim te jebene dekoracije i sređivanje Bele kuće. Koga bre briga za Božić i dekoracije“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Advent u Zagrebu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar