Lazić se bahati: Nudio mito policiji usred policijskog časa

Showbiz 01. apr. 202020:13 > 22:00
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Pevač Darko Lazić, koji je u subotu uveče tokom policijskog časa uhvaćen kako upravlja motornim vozilom i to bez vozačke dozvole, policajcima koji su ga zaustavili u Bogatiću nudio je mito, saznaje Nova.rs.

Prema saznanjima našeg portala, Lazić je pokušao da utiče na policiju da mu ne piše prijavu jer navodno nema novca da plati celokupan iznos pošto je trenutno bez posla.

Međutim, bez obzira na sve njegove pokušaje da spreči policiju u obavljanju svog posla, završio je kod sudije za prekršaje, gde mu je izrečena kazna od 150.000 dinara, zbog kršenja mere policijskog časa, koja je uvedena usled epidemije koronavirusa.

Foto:Nemanja Jovanović

„Darko je tokom trajanja policijskog časa, u subotu uveče, malo pre ponoći, u svom automobilu vozio dva prijatelja. Po povratku kući, dva uniformisana saobraćajna lica zaustavila su vozilo i izvela Lazića napolje. Bio je upitan zbog čega vozi u zabranjeno vreme, da bi se zatim pevač pravdao da je imao obaveze i molio da mu ne pišu kaznu. Čak je iz novčanika izvadio dve novčanice od 100 evra i ponudio im, samo da ga ne kazne. Policija nije htela ni da čuje za mito, a kamoli da ga uzme. Oni su ga potom odveli kod sudije za prekršaje, koji mu je izrekao kaznu. Darko je tada tražio da bar plati u ratama, pravdajući se kako zbog vanrednog stanja pevači nemaju posla, pa neće imati od čega da živi ako plati 150.000 dinara odjednom“, otkriva izvor za Nova.rs i dodaje da pobednik četvrte sezone takmičenja „Zvezde Granda“ kod sebe nije imao vozačku dozvolu, već samo ličnu kartu.

PROČITAJTE JOŠ

Ovim povodom, pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Lazićem, ali se on do objave ovog teksta nije javljao na telefon.

Foto:Nemanja Jovanović

Inače, prema našim saznanjima, Lazić već šest godina vozi bez vozačke dozvole, što nije njegovo jedino kršenje zakona. Naime, osim što je upravljao vozilom uprkos zabrani, zbog čega je više puta uhvaćen, on je pet godina vozio automobil sa isteklom registracijom, zatim je vozio nedozvoljenom brzinom po Srbiji.

Krajem oktobra prošle godine, Lazić je doživeo tešku saobraćajnu nesreću na ulazu u mesto Pećinci, gde živi. Njegov auto skrenuo je s puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je pevač zadobio teške povrede glave i prelom rebra. Lazić je u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.