Lane Gutović je imao posebno mesto za beg od slave i gradske vreve

Showbiz 25. avg. 202119:19 > 20:07
Podeli:
Lane Gutović, Milan Gutović, Milan Lane Gutović
Lane Gutović Foto: Zoran Lončarević

Milan Lane Gutović preminuo je danas u 76. godini posle duge i teške bolesti. Glumac je prošle nedelje primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog respiratornih problema, stanje mu se u poslednja dva dana naglo pogoršalo i bio je priključen na respirator.

Bio je poseban ne samo u glumačkom smislu, već i po tome što je znao da podeli sa javnošću neki deo svoje skromne prirode i ono što je njegovu ličnost u isto vreme činilo velikom.

Lane Gutović jednom prilikom otkrio je gde beži od svakodnevne gužve, slave, reflektora, ali i od pandemije koronavirusa zbog koje je bio sprečen da radi.

Milan Lane Gutović
Milan Lane Gutović Foto: Ivan Dinić/Nova S

PROČITAJTE JOŠ

Kada god je poželeo da pobegne iz Beograda, slavni glumac utočište je nalazio u Sečnju, gde je imao improvizovani kontejner u kom je obožavao da boravi.

Kako je rekao, tamo je divljina, ali mu za pecanje, u kom je kao strastveni ribolovac uživao, više i nije bilo potrebno.

„Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za zbeg… Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru. Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju“, izjavio je glumac jednom prilikom i dodao:

„Samo dva, tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava“.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Komentari

Vaš komentar