Lajv svirka Draganinog miljenika: Celo veče ispunjavam želje

Showbiz 17. apr. 202022:35
Podeli:
Foto: Privatna Arhiva

Pevač Robert Bijelić iz Ljubljane, inače bratanac supruga Dragane Mirković Tonija Bijelića, zakazao je lajv koncert na Instagramu i obećao je da će pevati bez vremenskog ograničenje, sve dok god mu pratioci budu poručivali pesme.

Foto: Privatna Arhiva

 

On će u subotu u 20 sati uz pratnju klavira i gitare pevati svoje pesme, kao i hitove kolega. Za što bolju atmosferu biće zadužen harmonikaš, koji će odigrati posebnu ulogu kada su narodnjaci u pitanju.

Budući da Robert ima mnogo pratilaca na društvenoj mreži, oni će moći da pišu svoje muzičke želje u lajvu, a pevač će nastojati da ih ispuni, kako bi se svi dobro zabavili.

Foto: Privatna Arhiva

„Potrebno nam je da se malo razonodimo i opustimo zbog svega ovoga što nam se dešava. Navikao sam da uveseljavam ljude, a kad smo mi pevači već uskraćeni nastupa, hoću bar na ovaj način da im ulepšam veče. Nedostaje mi sve to, godinama unazad vikendom stojim na bini i pevam. Najsrećniji sam sa mikrofonom u ruci.

PROČITAJTE JOŠ

Tu sam za sve one koji me prate i posećuju moje svirke, ne samo kada je dobro već i kada je loše. Ako možemo da delimo radost, delićemo i ružne situacije koje se trenutno dešavaju svima u svetu. Nemam određenu satnicu koliko će trajati lajv, neka bude onoliko koliko publika traži, pa makar i celu noć. Zagrmeće Ljubljana, nema spavanja“, rekao je Robert uz osmeh za Nova.rs.

S obzirom na to da je Dragana Mirković više puta javno govorila da obožava mladog kolegu i bratanca svog supruga, te da je ponosna na njega, postoji mogućnost da će se i ona u jednom trenutku uključiti u njegov lajv na Istagram i pratiti koncert. Kako je Bijelić uvek bio specijalan gost na njenim velikim koncertima, možda mu i ona zatraži da joj otpeva neku pesmu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.