Marina Tucaković i Milan Radulović Laća Foto:Zoran Lončarević/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Uskoro se navršava godinu dana od smrti Marine Tucaković.

Njen sin Laća Radulović , osim majke je prethodno tragično izgubio i brata.

PROČITAJTE JOŠ

„Po intenzitetu, bol zbog gubitka majke je jednaka bolu izazvanom gubitkom brata. Razlika je ta što brata nemam mnogo duže nego što nemam majku. On je ranije umro, bio je jako mlad i tada sam naučio da živim s tim gubitkom“, rekao je Laća, koji je istakao da i pored Marinine dijagnoze nije bio spreman za njen odlazak.

Laća ne krije da tuga zbog smrti majke nikada ne prolazi.

„Za majčinu smrt nikada nisi spreman. Bio sam odrastao čovek kad je preminula, svestan njene bolesti i već pripremljen na to da se ne može izlečiti. Ipak, kada do smrti dođe, shvatiš da nisi spreman na to. Iako vreme prolazi, ta bol ostaje, vremenom samo otupljuje, ali se ne smanjuje. Više mi nije teško kada je neko spomene ili kada je se setim… Doživljavam to kao lepotu uspomene. Moja mama je bila pesnik i kao takva je večna“, istakao je Radulović, pa priznao koliko je Marinin posao uticao na njega i brata tokom odrastanja.

Njihova majka je bila najpoznatiji tekstopisac u regionu, ali on ističe da joj to nije smetalo kada je u pitanju uloga majke.

„U periodu detinjstva brat i ja smo ostali uskraćeni, nedostajala nam je majka u nekim trenucima. Iako je imala mnogo angažovanja, gotovo uvek je uspevala da balansira između porodice i posla“, priča Laća .

Nažalost, neke želje su joj ipak ostale neispunjene.

Marina Tucaković:
Foto: Printscreen Nova.rs/video
„Ona je do samog kraja bila boem i nikada nije patila za tim što nije doživela da vidi snaju i unuče, samo joj je bilo žao što ni Miloš ni ja nismo postali doktori ili ljudi koji imaju profesiju sa fiksnim radnim vremenom“, rekao je Laća, pa otkrio da ne dozvoljava sebi da ponovo padne u kandže narkotika.
Laća je neko vreme imao i probleme zavisnosti, ali je uspeo da pronađe pravi put.
„Ne zameram ništa ni majci ni bratu. Kada bih zamerao, bio bih u groznoj, destruktivnoj priči u kakvoj sam ranije bio. Nakon Marinine smrti sam morao da budem jak, a u tome su mi pomogle dve bliske drugarice. Idem još kod psihijatra, za mene predaja nije opcija. Otac i ja smo sada sami, imamo samo jedan drugog, niko nam više nije ostao na svetu. Srećan sam što se njegovo zdravstveno stanje stabilizovalo i što je on sada bolje“, rekao je Radulović.
Koliko mu je teško pada smrt njegove majke govori i činjenica da još uvek nije otišao na groblje.
„Uvek mi je lakše kad odem na groblje, još uvek nisam otišao sam tamo, uvek budem s dragim ljudima. Naravno, znam da će doći do toga da sam odem tamo, to je neizbežno“, zaključio je Laća za „Alo“.
BONUS VIDEO: TOP 5_ mini kupaćih kostima domaćih pevačica
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)