Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnoge ljude u svetu zanima kako Dženifer Lopez održava liniju, a to je za strane medije napokon ispričao nejn lični kuvar Kelvin Fernandez, koji je dve godine radio za nju i njenog verenika Aleksa Rodrigeza.

On je otkrio šta par jede i uvek ima u svojoj kuhinji.

PROČITAJTE JOŠ

„U kuhinji ćete uvek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, Lopezova nije baš preterani ljubitelj voća, deca ga obožavaju. Aleks na primer najviše voli da počne dan svežim zelenim napitkom od mnogo povrća“, rekao je Kelvin, te dodao da je doručak u njihovoj porodici nezaobilazan.

„Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni deo tog obroka. Ponekad se opredele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvek, a posebno su im važna belanca. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u ostavi uvek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za decu nezdravih“, ispričao je kuhar.

PROČITAJTE JOŠ

On je dalje istakao da ručak kod kuće nekad preskoče, sve zavisi od njihovih dnevnih obaveza, ali cela porodica večera zajedno.

„Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u sedmici uvek je takozvani dan takosa“, zaključio je Fernandez, koji kaže da je vode računa o zalihama da ne bi ništa nedostajalo kada su na nekom posebnom režimu ishrane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare