Kume Ceca i Viki zajedno otvorile dušu pred kamerama Nova.rs (VIDEO)

Podeli:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Violeta Viki Miljković kume su već dugi niz godina, a kako su otkrile pred našim kamera uskoro će i poslovno sarađivati, ali ne muzički.

Pročitajte još:

„Meni odlično, poslovno jako dobro, privatno takođe. Vidim da ni mojoj kumi ne manjka ništa, ni posla, a ni ljubavi“, rekla je Viki na šta se Ceca nadovezala:

„Imam viška ćuti, ali kilograma. Sad sam se baš hvalila mojoj kumi da sam skinula dva kilograma. Imam neki četri kilograma viška koje nisam mogla da podnesem, a sada imam dva“, dodala je Ceca kroz smeh.

Viki je polovinom prošle godine proširila svoj biznis, te je firma koju ima s suprugom Tašketom počela da se bavi i uređenjem enterijera - jedan od prvih klijenata biće upravo kuma Ceca.

Kako je Viki otkrila pred našim kamerama, renoviranje Cecine vile počinje uskoro te obećala da će nakon istog njena kuma imati najlepši dom u Beogradu.

"Nismo još krenule, svaki momenat se čeka. Čekamo neke dozvole za rad inače smo mi zapete kao puške", rekla je Ceca na ša se nadovezala Viki:

"Imaće najlepšu vilu. Pokazaćemo to jer zaista vredi. Biće nešto inovativno i najlepše, najatraktivnije", dodala je Violeta.

BONUS VIDEO: Uhvatio me je: Ceca otkrila Bosančevu "nepristojnu ponudu", on se postideo

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar