Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Pevačica grupe "Hurricane", Ksenija Knežević, oduševila je svet svojom harizmom i nastupom na Evroviziji. Međutim, ona će i te kako biti upamćena i po velikoj ljubavi prema hrani.

PROČITAJTE JOŠ

Ksenija je istakla kako su joj obroci veoma obilni, a da je sreća što to ne utiče pretetano na njenu kilažu. tako zgodna i atraktivna. Njene reči obelodanila je Marija Šerifović u svom videu iz bekstejdža gde Ksenija tamani kolače dok ostale devojeke pevaju.

Sad je procurio i snimak na kojem je Marija upitala šta jede za doručak, a onda je Ksenija počela da nabraja.

„Jesam doručkovala, ali hoću još jednom da doručkujem, za svaki slučaj. Ovako, doručkovala sam kroasan, beli hleb, pa me grizla savest, pa sam uzela integralni hleb sa jajima i slaninom, pa sam rekla neka ide život kad sam već pojela i crni i beli hleb, pa sam uzela kroasan sa džemom od jagoda“, rekla je Ksenija, a na pitanje Marije Šerifović koliko novca potroši na hranu, Ivana Nikolić se nadovezala i rekla da Kneževićeva mnogo para daje za obroke.

„Na hranu potroši celu svoju platu“, rekla je Ivana.
Evidentno je Ksenija voli da jede, sto i ne krije, pa smo je u više navarata videli kako koristi svaku prilku da nešto gricne, što na probama, što u pauzama pred izlazak na evrovizijsku binu.
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)