Krstinja Todorović šokirala žiri „Granda“ sa 83 kg manje

Showbiz 04. maj. 202119:06
Podeli:
Foto: Printscreen, privatna arhiva

Učesnica ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Krstinja Todorović, iz kruga u krug šokira milionski auditorijum, ali i žiri koji svaki put, u prvi mah, ostane bez teksta njenom promenom fizičkog izgleda.

Naime, pevačica se ove subote predstavila pesmama „Zlatni dan“ od Bisere Veletanlić i „Ivanova korita“ Merime Njegomir. Uprkos tome što ona svojim vokalnim sposobnostima i uvežbanosti svaki put nadmašuje sebe, Kstinja i svojim izgledom mnoge ostavlja zatečenim. Nakon uspešne operacije želuca, Todorovićeva je iz nedelje u nedelju sve mršavija, te je do sada izgubila čak 83 kilograma.

“Kada sam se pre dve godine prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“, imala sam 145 kilograma. Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršavim, pored tada već ugroženog zdravlja“, rekla je tada Krstinja i dodala:

„Na jednom nastupu u Podgorici prišao mi je čovek i pokazao sliku kako je nekada izgledao, ja sam ispred sebe videla potpuno drugačiju osobu. Ispričao mi je kako je smršao i uputio me kod doktora Ilića. Moje zdravstveno stanje bilo je jako loše. Jednostavno sam tada presekla i odlučila da odem na operaciju. Prošlo je tačno godinu i tri mjeseca od resekcije želuca. Moram da kažem da oporavak nije jednostavan, da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mesecu“, rekla je pevačica u emisiji.

Podsetimo, Krstinja Todorović je za Nova.rs ispričala sve o operaciji želuca i oporavku.

PROČITAJTE JOŠ

„„Imala sam svojevremeno susret sa jednim čovekom koji mi je pokazao svoju sliku. Ono što sam na toj slici videla nije imalo veze sa onim likom koji je stajao ispred mene. Tada mi je ispričao da se operisao i posavetovao me da idem i ja, kako bih spasla sebe muka. Donekle sam razmišljala o tome, ali ne previše ozbiljno. Neko sam ko se ceo život bori sa kilažom. Koristila sam razne preparate i dijete, ali do rešenja nisam dolazila. Odlučila sam da se javim doktoru Iliću i da odem čisto radi konsultacije, jer sam prvenstveno imala strah. Kada sam došla kod njega i videla u koliko sam lošem zdravstvenom stanju već tad bila, shvatila sam da je operacija želuca jedini način da se spasim. Zakazali smo je i sa neverovatnih 142 kg sam otišla pod nož. Nakon godinu dana imam 70 kilograma manje. Moj meni je individualan i zavisi od toga šta mi u tom momentu prija da jedem. Ono što nikako nije preporučljivo jesu slatkiši i alkohol. Nakon godinu dana mogu samo da kažem da sam prezadovoljna postignutim rezultatom i da sada više ne žalim što ne mogu da jedem. Količina koju ja sada pojedem broji se u dva, tri zalogaja, a nekad ni toliko. Desi mi se ponekad da izgubim snagu, ali to je sve normalno. Najgore je prošlo i sada sam srećna“, rekla je svojevremeo takmičarka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar