Foto: EPA/MICHAEL NELSON, EPA/WARREN TODA

Prošle nedelje, na podkastu "Armchair Expert" sa Dak Šepardom, izjave Mile Kunis i Aštona Kučera su postale viralne, jer su rekli da kupaju svoju decu samo ako je na njima vidljiva prljavština. Kristen Bel je takođe istupila veoma iskreno u vezi sa ličnom higijenom i dnevnom rutinom koju ima sa svojom decom.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno se i Kristen se uključila u polemiku. Kristen je zajedno sa suprugom Dakom Šepardom,  sela sa voditeljima „The Viev“ -a i razgovarala o ličnoj svakodnevici kupanja.

„Okupali bismo svoju decu svaku noć pre spavanja, a onda su nekako jednostavno počeli sami da spavaju bez kupanja i morali smo da govorimo jedno drugom poput:

„Hej, kada je bilo poslednji put kada smo ih  kupali?“

Kristen je zatim dodala: „Veliki sam ljubitelj čekanja na neprijatan miris. Jednom kada osetite miris, to je biološki način da vam se stavi do znanja da ga morate očistiti.

„Postoji crvena zastavica. Iskreno i to su samo bakterije. Čekam neprijatan miris. “

„A i slušajte, svako ima svoj poseban način funkcionisanja, i sve što vam odgovara radite i za vas, piše Buzzfeed.com

Nema sramote u vašem funkcionisanju.“ zaključila je glumica Kris Bel za potkast.

Originalni razgovor na temu održavanja higijene je pokrenut na potkastu kada je Dak raspravljao o tome koliko često ljudi treba da se kupaju.

„Kao dete nisam imala toplu vodu, pa se ionako nisam puno tuširala“, rekla je Mila.

Kasnije je razgovor prešao na to koliko često treba da kupaju svoju decu, a Ešton je dao tada komentar koji je izazvao hiljade reakcija na internetu.

„Evo sledeće: ako vidite prljavštinu na njima, očistite ih“, podelio je Eštonton. „U suprotnom, nema svrhe.“

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.