Foto:Printscreen/Instagram/kristinakovac43

Pevačica Kristina Kovač objavila je na Tviteru fotografije polovnog nameštaja iz svog stana u Beogradu koji rasprodaje preko interneta nakon što se odselila iz Srbije.

Među polovnim nameštajem koji rasprodaje putem društvenih mreža se našla komoda za televizor, stara deset godina, i to po ceni od 7.000 dinara, a pored toga i mikrotalasna pećnica, ali i drugi delovi pokućstva iz doma u kome je živela.

„Ikeina komoda za TV, stara 10 godina. Teška, puna. U fiokama šper-ploče tu i tamo iskrivljene, pa ako se preopterete, ispadaju iz ležišta. Sve drugo OK, Cena: 7.000 dinara“, napisala je Kristina u oglasu.

Ona je naglasila da je sve stvari platila mnogo više od cene po kojoj ih sada prodaje. Međutim, pojedini tviteraši su je osudili zbog cifara koje traži za polovni nameštaj.

„Skupo sestro, ne vredi tih par“, poručio je jedan pratilac Kristini.

„Četiri hiljade dinara, a stara jedanaest godina“, glasio je komentar jedne tviterašice, koja navodi da nova mikrotalasna pećnica istog brenda može da se kupi za 7.000 dinara.

Printscreen/Twitter/kristinakovac

 

Podsetimo, Kovačeva se prošle godine odselila u Švedsku, a po dolasku u Stokholm krenula je da traži posao i to preko oglasa.

– Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80 odsto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim – napisala je tada Kristina svoj oglas na društvenim mrežama u želji da radi kao profesorka muzičkog ili kao asistent nekom učitelju pevanja.

Pevačica se potom zaposlila u jednoj IT kompaniji.